Розвідка Великої Британії заявила про успішне просування ЗСУ на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Великої Британії заявила про успішне просування ЗСУ на Херсонщині

Розвідка Великої Британії заявила про успішне просування ЗСУ на Херсонщині
Джерело:  online.ua

За інформацією розвідки Великої Британії, підрозділи ЗСУ продовжують проведення успішних контрнаступальних дій в Херсонській області.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

Що відомо про контрнаступ ЗСУ на Херсонщині 

Представники розвідки Великої Британії зазначають, що українські військові знищили військовий понтонний міст в Дар'ївці, розгорнутий окупантами після значних пошкоджень автомобільного мосту в населеному пункті.

В Міноборони Британії підкреслили, що переправа в Дар'ївці є одним з основних маршрутів між північним і південним секторами російської військової присутності на захід від річки Дніпро.

Систематичні прицільні удари України по вразливих пунктах переходів продовжують чинити тиск на російські сили, які намагаються стримати українські атаки: це уповільнює їх здатність розгортати оперативні резерви і поповнювати запаси техніки зі сходу, - підкреслили в Міноборони Великої Британії.

Поточна ситуація у зонах бойових дій в Україні

Згідно із актуальною станом на 8 вересня картою бойових дій від сервісу Liveuamap, українські військові протягом минулої доби відбили атаки кремлівської окупаційної армії за 10 напрямками.

ЗСУ відбили атаки противника в районах таких населених пунктів як: Костянтинівка, Дібрівне, Григорівка, Зайцеве, Майорськ, Миколаївка Друга, Первомайське та Кам’янка.

Тим часом ворог не полишає своїх спроб повністю захопити Донецьку область та втримати захоплені території на півдні, Миколаївської та Херсонської областей. Втім, наші бійці стримують ворога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?