РПЦ давить конкурентів: мережа розбурхав заборона "Свідків Єгови" в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

РПЦ давить конкурентів: мережа розбурхав заборона "Свідків Єгови" в Росії

РПЦ давить конкурентів: мережа розбурхав заборона "Свідків Єгови" в Росії
Джерело:  РІА Новини

Міністерство юстиції Росії внесло релігійну організацію "Свідки Єгови" у список екстремістських і призупинило їх діяльність.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.
17 березня Мін'юст за результатами перевірки, яка виявила порушення антиекстремістского законодавства, подав до Верховного суду РФ про заборону в країні "Свідків Єгови".

Читайте також: Кримська "няша" нарвалася в Росії: хочуть перевірити на екстремізм
У релігійній організації, у свою чергу, відзначили, що заборона "Свідків Єгови" принесе "катастрофічні наслідки для свободи віросповідання в Росії", і торкнеться 400 відділень організації, яка обслуговує 175 тис послідовників.
Фінальне рішення щодо заборони буде прийнято 5 квітня.
У мережі посміялися над ініціативою Мін'юсту РФ. Так, користувач беня цукершмидт написав: "Одобрямс, одобрямс! Гут, я, я, герр путин!".
Bi Bop: "Сектанти віднімають клієнтів у РПЦ. РПЦ - офіційний дилер І. ​​Христа в РФ".


геннадій сенюшкин: "Ех! При Сталіні ці єговісти вже давно б працювали на благо Батьківщини десь на Калимі!".
Andrey Shariyazdanov: "При Сраліне від роботи на благо Батьківщини на Колимі не був застрахований ніхто, включаючи усяких Генок Сенюшкіних".
Михайло Лисовин: "При Гітлері, до речі, теж. Він єговістів не любив за те, що вони відмовлялися "Хайль Гітлер" кричати. ​​Гідні нащадки з'явилися у націонал-соціалістів".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Росії заборонили Меджліс кримськотатарського народу як екстремістську організацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?