Рух потягів у локдаун в Україні: Укрзалізниця пояснила, що буде з поїздками
Категорія
Економіка
Дата публікації

Рух потягів у локдаун в Україні: Укрзалізниця пояснила, що буде з поїздками

Рух потягів у локдаун в Україні: Укрзалізниця пояснила, що буде з поїздками
Джерело:  online.ua

Січневий локдаун по всій Україні торкнеться усіх сфер життя громадян, однак пасажирський рух залізницею — мінімально. В "Укрзалізниці" стверджують, що потяги курсуватимуть за встановленим розкладом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу державної компанії.

За офіційними даними, залізничне сполучення забезпечать повністю.

"Укрзалізниця забезпечить курсування поїздів далекого й приміського сполучення під час чергового посилення карантину в країні з 8 по 24 січня, продиктованого рішенням Уряду України. Також Укрзалізниця забезпечить усі протиепідемічні заходи для безпеки пасажирів під час подорожей", - наголосили у представництві.

Компанія також звернулася до українців із закликом про повне дотримання маскового режиму під час подорожей, а також користуватися антисептиком у всіх випадках, коли це необхідно.

"У разі порушення цих норм просимо звертатися до нашого контакт-центру: 800-50-3111. На такі порушення будемо реагувати миттєво", - говориться у заяві.

Нагадаємо, посилення карантину передбачається з 8 до 24 січня. У цей період гастрономічні заклади працюватимуть виключно в режимах на винос і доставки, а розважальні чи культурні локації закриються повністю (серед них — театри та кінотеатри).

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно в Україні почали попереджати про заборону на продаж непродовольчих товарів у період січневого локдауну. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов спростував наявність таких намірів в уряду. За його словами, існує цільний перелік товарів, які можна буде придбати під час посиленого карантину. Питання про торгівлю побутовою хімією розглянуть окремо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?