Руслана випустила кліп на пісню, яку презентувала у фіналі Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Руслана випустила кліп на пісню, яку презентувала у фіналі Євробачення

Руслана випустила кліп на пісню, яку презентувала у фіналі Євробачення
Джерело:  YouTube

Руслана, яка стала хедлайнером гранд-фіналу пісенного конкурсу Євробачення-2017, в ході якого відбулася прем'єра її нової пісні It’s Magical, знала кліп на цю композицію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал співачки.

Зйомки відео відбувалися у Базальтовому кар’єрі у селі Базальтове Костопільського району.

"Зйoмки мyзичного вiдeo нa пiсню вiдбувалися в yнiкaльнoму мiсці – Бaзaльтoвому кар’єрi, щo в сeлі Бaзaльтове Рiвненськoї області. Тaких мiсць всьoго 4 нa планеті. Це місце було обране недаремно. Адже воно дуже схоже на найбільш містичне місце високогір’я Українських Карпат – Шпиці. Сaме на Шпицях я влiтку пoтрaпилa y спрaвжню грозy. Пoтрапивши у грoзову хмару, я відчула, що існує особлива сила, яка не дає людині злякатися і дoзволяє вижити тa витримати навіть найсильніші випробування. У клiпi рeжисeр Oлесь Сaнін віднoвив цю грозу, повторивши повністю реалістичний сюжет", – пояснює Руслана.

Читайте також: Представники Білорусі на Євробаченні виявилися чоловіком та дружиною

Співачка зазначила, що композиція трохи нагадує стиль пісні, з якою перемогла на Євробаченні у 2004 році.

"Ми дуже уникали цього, а пішли трошки компромісно – у програші залишили тему, яка дійсно трошки нагадувала стиль "Диких танців". Але це не більше ніж компроміс по відношенню до аудиторії конкурсу Євробачення і так, щоб люди зрозуміли, що ще є якийсь дух", - прокоментувала Руслана.

Як повідомляв ONLINE.UA, переможцем міжнародного пісенного конкурсу Євробачення став Сальвадор Собрал з Португалії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?