"Русскій мір" ховає набиті на Донбасі фінгали: в РФ дали яскраву характеристику війні Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

"Русскій мір" ховає набиті на Донбасі фінгали: в РФ дали яскраву характеристику війні Кремля

"Русскій мір" ховає набиті на Донбасі фінгали: в РФ дали яскраву характеристику війні Кремля
Джерело:  Сноб

Відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров заявив, що так званий "русскій мір" перетворюється на невеликий кримінальний терор, зазнавши невдачі в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Сноб".
"Тут, правда, знову трошки не склалося. Не встигнувши як слід розгойдатися, ілюзія російської всепереможності тріснула в Україні. Жало аматорської війни погнулося об залізні галушки. Бліцкриг зірвався. Сьогодні Русский мiр ховає набиті в Донбасі фінгали і невідворотно перероджується на невеликий кримінальний терор" , - сказав Невзоров.
За його словами, світ не став приймати виклик на війну з Росією, не побажавши бруднитися.
"Світ не підняв кинуту на південний схід України московську рукавичку. Ймовірно, в силу її виняткової антисанітарності", - зазначив журналіст.
За його словами, конфлікт на Донбасі добігає кінця, а російські найманці, які воювали в Україні, не принесли Кремлю ніяких результатів.
"Українська затія може тліти ще довго, але горнило згасло - і в ньому нічого не викували. Зрозуміло, пара тисяч росіян набула навичок в підпалах, крадіжці килимів, а також дізналася нові техніки згвалтування. Звичайно, всякі знання корисні, але це трошки не те, що було потрібно Кремлю", - сказав Невзоров.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький занепокоївся "утиском" російської мови в світі, зменшенням кількості російськомовних і заявив, що Росії потрібно підтримувати "русскій мір".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?