Рябошапка пояснив, коли почнуть розбиратися з топ-корупціонерами
Категорія
Політика
Дата публікації

Рябошапка пояснив, коли почнуть розбиратися з топ-корупціонерами

Рябошапка пояснив, коли почнуть розбиратися з топ-корупціонерами
Джерело:  rbc.ua

Представники Вищого антикорупційного суду незабаром отримають корупційні матеріали, у яких фігурують топ-посадовці. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю генпрокурора Руслана Рябошапки для "РБК-Україна".

За його словами, фахівці ГПУ наразі займаються підготовкою відповідних пакетів документів до передачі. Окрім цього, ВАКС отримає так звані "цікаві матеріали".

"Кілька підозр високим чиновникам вже готові, незабаром ряд цікавих матеріалів будуть передані до Вищого антикорупційного суду", - підкреслив Рябошапка.

Видання нагадує про заяву очільника Національного антикорупційного бюро Артема Ситника. Той стверджує, що до ВАКС передадуть справу стосовно міністра екології. Крім того, матеріали мають відношення й до інших службових осіб.

Нагадаємо, обіцяння притягнути до відповідальності корупціонерів з лав топ-посадовців - це одне з передвиборчих гасел президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв ONLINE.UA, Рябошапка нещодавно вирішив звільнити чотирьох прокурорів областей. Йдеться про відставку прокурорів Вінничини, ЖитомирщиниЮ, Одещини, Черкащини. Варто відзначити, що жителі Черкаської області поскаржилися на відповідного посадовця Зеленському під час його "інспекції" у регіон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?