Рябошапка просить Раду скасувати недоторканість нардепа з фракції Порошенка
Категорія
Україна
Дата публікації

Рябошапка просить Раду скасувати недоторканість нардепа з фракції Порошенка

Рябошапка просить Раду скасувати недоторканість нардепа з фракції Порошенка

Генпрокурор Руслан Рябошапка завернувся до Верховної Ради з поданням щодо зняття недоторканості з народного депутата 9-го скликання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу установи.

Прокуратура не згадує у повідомленні імені нардепа, проте його згадала низка ЗМІ. Серед них - "Українська правда".

За їхніми даними, йдеться про Ярослава Дубневича. Його підозрюють у зловживанні посадою голови транспортного комітету Ради та вплив на "Укрзалізницю".

Дії посадовця спричинили шкоду державі у розмірі 93,28 мільйона гривень шляхом заволодіння, розтрати і привласненні майна.

Разом з іншими зловмисниками депутат нібито заволодів коштами "Центра забезпечення виробництва", який належить "УЗ".

"Зокрема, слідство вважає, що кошти були отримані контрольованими народним депутатом та його спільниками юридичними особами через узгоджене завищення ціни під час реалізації стрілочної продукції на адресу Філії, при цьому народним депутатом неодноразово було використано своє службове становище в інтересах пов’язаних з ним осіб. В подальшому грошові кошти були використані спільниками на власний розсуд", _ стверджує ГПУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у ЗМІ були оприлюднені відомості про затримання скандального Олега Гладковського. Представництво НАБУ це підтвердило.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?