Рябошапка розповів про долю Саакашвілі в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Рябошапка розповів про долю Саакашвілі в Україні

Рябошапка розповів про долю Саакашвілі в Україні
Джерело:  rbc.ua

Новий очільник Генпрокуратури України Руслан Рябошапка заявив про відсутність звинувачень проти грузинського політика Міхеїла Саакашвілі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За словами посадовця, експрезидент Грузії та колишній голова Одеської ОДА не може бути зрадником, як говорив Юрій Луценко. Це питання не стосується безпосередньо генерального прокурора.

"Якби Міхеїл Саакашвілі був зрадником, то, очевидно, було б відкрито провадження, і до нього застосовувалися певні заходи кримінального переслідування. Але на даний момент він вільна людина, він пересувається в межах нашої країни, наскільки я знаю, проти нього немає ніяких звинувачень", - підкреслив Рябошапка.

При цьому новий генпрокурор додав, що факт наявності кримінальних проваджень, у яких фігурує Саакашвілі, ще треба уточнити.

Як повідомляв ONLINE.UA, Рябошапка у згаданому інтерв'ю назвав низку пріоритетних у його праці розслідувань. Йдеться про загибель журналіста Павла Шеремета та певна невідома справа, пов'язана з Одесою. До цих процесів має інтерес міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?