Рябошапка розповів про тиск у справі Burisma
Категорія
Політика
Дата публікації

Рябошапка розповів про тиск у справі Burisma

Рябошапка розповів про тиск у справі Burisma
Джерело:  currenttime.tv

Генпрокурор України Руслан Рябошапка проінформував, що скандальна компанія Burisma фігурує в одній "великій кримінальній справі". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Настоящее время".

За словами очільника ГПУ, власник компанії ексміністр екології Миколи Злочевський фігурує у "13 або 14" проваджень. Він обіймав посаду за часів Віктора Януковича.

Також Рябошапка відкинув усі чутки про тиск у цій справі.

"У зв'язку з цим провадженням – ні. Я абсолютно розумію, що мені потрібно робити. І жодного тиску ані з боку нашого президента, ані з боку іноземних політичних осіб я не відчуваю. В принципі я вільний робити все, що я вважатиму правильним, і те, що відповідає закону. А не те, що хоче хтось зі сторони", - пояснив він.

Генпрокурор не став коментувати наявність у кримінальних провадженнях імені Гантера Байдена - сина відомого американського політика, який представляє Демократичну партію.

Як повідомляв ONLINE.UA, Руслан Рябошапка нещодавно виступив із жорсткою заявою на адресу експрезидента Петра Порошенка. За його інформацією, у ГПУ існують кілька проваджень, де фігурує політик. Його можуть притягнути до кримінальної відповідальності відповідно до них.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?