Рябошапка зізнався, про що говорив із Зеленським в останню зустріч
Категорія
Політика
Дата публікації

Рябошапка зізнався, про що говорив із Зеленським в останню зустріч

Рябошапка зізнався, про що говорив із Зеленським в останню зустріч
Джерело:  24 канал

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка заявив, що не мав із президентом Володимиром Зеленським розмов про свою відставку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, востаннє він зустрічався з державним лідером минулого тижня, однак це мало відношення лише до робочих питань.

"Останній раз спілкувались з президентом минулої п’ятниці. Жодних розмов про звільнення не було. Були певні практичні питання, пов’язані з нашою роботою. Зокрема, говорили про законопроєкт електронного судочинства і деякі інші", - зазначив Рябошапка.

Генпрокурор звинуватив окремих представників "Слуги народу" у спробах призначили "своїх" прокурорів та нібито "порішати" певні справи.

Нагадаємо, ввечері у четвер, 5 березня, почалося позачергове засідання Верховної Ради, під час якого розглядається питання про відставку генерального прокурора. До того нардепи відправили у відставку уряд під керівництвом Олексія Гончарука.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно в українських медіа з'явилася інформація про ймовірну наступницю Рябошапки на посаді генпрокурора. Новою очільницю ОГПУ може стати Ірина Венедиктова, яка наразі керує Державним бюро розслідувань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?