Рятівники назвали одну з причин трагедії в Одесі
Категорія
Україна
Дата публікації

Рятівники назвали одну з причин трагедії в Одесі

Рятівники назвали одну з причин трагедії в Одесі
Джерело:  Укрінформ

Фахівці з'ясували, що будівля Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу не мала протипожежної сигналізації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами голоси Держслужби з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна, у рятівників з'явилося багато питань після вивчення місця трагедії.

"Під час наради з приводу пожежі з'ясувалося, що в коледжі взагалі не було пожежної сигналізації", - підкреслив він.

Окрім того Чечоткін звернув увагу не недостатню комплектацію рятівної служби так званими "кубами життя". Йдеться про надувні батути для порятунку постраждалих. Втім, він сам й додав, що європейська практика продемонструвала невисоку ефективність таких засобів.

Нагадаємо, трагічна пожежа в Одесі сталася 4 грудня. Внаслідок інциденту загинули 12 осіб. Інші 9 потрапили у лікарню з травмами.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський жорстко відреагував на пожежу. Він розпорядився провести масштабні перевірки усіх закладів масового перебування людей. Йдеться про дитячі садки та інші державні установи, а також будівлі розважальних закладів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?