Зеленський жорстко відреагував на трагічну пожежу в Одесі
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський жорстко відреагував на трагічну пожежу в Одесі

Зеленський жорстко відреагував на трагічну пожежу в Одесі
Джерело:  online.ua

Український президент Володимир Зеленський на тлі трагічної пожежі в Одесі розпорядився провести перевірки. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку державного лідера у Facebook.

За його словами, перевірки повинен контролювати Кабінет міністрів та місцева влада. Їх необхідно завершити до 10 січня 2020 року.

Ревізії з питання протипожежної безпеки повинні торкнутися усіх закладів з масовим перебуванням людей. Зокрема, дитячих садочків, шкіл, професійно-технічних установ, вишів, гуртожитків, відомств охорони здоров'я та соціального захисту та інших структур.

Також заплановано перевірку посадовців, пов'язаних з оцінкою стану систем протипожежної системи установ.

"Вимагаю жорстко реагувати на факти виявлених порушень пожежної чи техногенної безпеки, домагатись їхнього безумовного усунення, а також притягнення до відповідальності службових осіб, які їх допустили", - наголосив Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, одеська влада вважає, що трагічна пожежа у будівлі місцевого коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу могла статися через відсутність опалення. Там могли поширено користуватися електричними приладами для обігрівання приміщень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?