Нарешті названо ймовірну причину смертельної пожежі в Одеському коледжі
Категорія
Події
Дата публікації

Нарешті названо ймовірну причину смертельної пожежі в Одеському коледжі

Нарешті названо ймовірну причину смертельної пожежі в Одеському коледжі
Джерело:  online.ua

Міський голова Одеси Геннадій Труханов під час засідання виконкому заявив, що в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, де сталася пожежа з багатьма потерпілими, не було опалення, тому там могли користуватися електрообігрівачами, передає ONLINE.UA.

"Будемо з’ясовувати, чому не було опалення, хто винний, чому виникла пожежа", - наголосив він.

Зазначається, що Труханов спілкувався у дворі коледжу з батьками, які й розповіли йому, що в приміщенні не було опалення, тому, можливо, були включені електричні прилади. Точну причину пожежі поки не встановили.

Нагадаємо, що 4 грудня, вранці, стало відомо, що в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3 поверсі виникла пожежа. За останніми даними, в результаті пожежі загинула викладачка коледжу, в лікарню забрали ще 21 особу.

ДСНС раніше оприлюднила перші фото та відео з місця пожежі. До гасіння було залучено 65 рятувальників та 16 одиниць техніки. За даними місцевого видання "Думська", на місці дуже багато швидких. Існує загроза обрушення конструкцій.

Як повідомляв ONLINE.UA, 24 листопада, ввечері, в результаті ворожого обстрілу в районі Березового Донецької області сталася пожежа в дачному виселку, населення евакуювали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?