Рятувальники відкинули головну версію трагедії у Дрогобичі
Категорія
Україна
Дата публікації

Рятувальники відкинули головну версію трагедії у Дрогобичі

Рятувальники відкинули головну версію трагедії у Дрогобичі
Джерело:  РБК Україна

Державна служба з надзвичайних подій заявила, що витік газу у житловому будинку Дрогобича не може бути головною версією події. Про це повідомляє ONINE.UA з посиланням на "РБК-Україна".

За словами директора департаменту реагування на надзвичайні ситуації Петра Коротинського, відомство перш за все вивчало інформацію про газ.

"С початку руйнування будинку була підозра, що стався вибух газу. Однак у процесі проведення робіт газової служби було встановлено, що ця причина малоймовірна", - пояснив він.

Наразі відомо, що вибух стався близько 02:46 у середу, 28 серпня. Двоє мешканців обваленого під'їзду стали жертвами інциденту, ще шістьох госпіталізували.

Влада перекрила автомобільний рух вулицею Грушевського. У зоні трагедії почали чергування понад 200 поліцейських та силовиків Нацгвардії.

Як повідомляв ONLINE.UA, ДСНС проінформувала про руйнування чотирьох поверхів будинку внаслідок вибуху наразі невідомого походження. Під'їзд відімкнули від постачання електроенергії, газу та води. Рятувальники шукають постраждалих, що можуть залишатися під уламками будівлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?