Саакашвілі хоче повернутися в Україну - у Порошенко відреагували
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі хоче повернутися в Україну - у Порошенко відреагували

Саакашвілі хоче повернутися в Україну - у Порошенко відреагували
Джерело:  online.ua

Перша віце-спікерка Ірина Геращенко, обрана до парламенту від БПП, вважає, що повернення в Україну одного з лідерів Руху нових сил Михайла Саакашвілі призведе до хаосу і агресії. Про це вона написала у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Ті, хто принижували українських прикордонників і проривали Український Кордон, прагнуть реваншу, для них наш Кордон і наші захисники – це умовність, статисти", - відреагувала Геращенко на плани Саакашвілі повернутися в Україну.

Окрім того, політикиня нагадала, як у 2014 році "на Донбасі через прорив кордонів, напад на прикордонників, яких бив озвірілий натовп, і підігрування цьому місцевих еліт, почалася війна".

 "Тепер нам анонсують новий шатун на 1 квітня. Безлад, хаос й агресію. Мовляв, жоден прикордонник не посміє зупинити нову провокацію", - написала Геращенко.

Вона додала, що проти тих, для кого "український кордон фікція".

"До речі, вони навіть не мали мужності вибачитися перед українськими прикордонниками за своє свинство, неповагу до закону і агресію. Так само як зараз парамілітарні групи, що нападали на мирний мітинг, не знайшли слів вибачень перед черкащанами і постраждалими поліцейськими", - підсумувала віце-спікер. 

Раніше ONLINE.UA повідомляв,  Саакашвілі похвалився новою роботою в Нідерландах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?