Саакашвілі підтвердив свій роман із депутаткою із Слуги народу
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі підтвердив свій роман із депутаткою із Слуги народу

Саакашвілі підтвердив свій роман із депутаткою із Слуги народу
Джерело:  online.ua

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі записав спільне відео із народною обраницею від "Слуги народу" Лізою Ясько, в якому підтвердив чутки про їхній роман. Також пара звернулася до офіційного Києва за допомогою через арешт політика у Тбілісі.

Джерело: Facebook-сторінка  Лізи Ясько

Саакашвілі підтвердив стосунки із нардепкою Лізою Ясько

"Ми записали це відео до від‘їзду Михайла Саакашвілі до Грузії. Про те, що ми разом. Про те, що любимо один одного та підтримуємо. Любов та Боротьба за свою Державу - це найблагородніша справа! І Я підтримую його боротьбу. Бо тільки справжні борці з таким великим серцем та любов‘ю до своєї держави можуть змінювати світ! Тільки такі, як Міша, готові ризикувати за свою Батьківщину. Я його повністю підтримую. Бо вчинила б так само за Україну", - йдеться в дописі Лізи Ясько.

Окрім того, депутатка звернулася до представників української влади, зокрема до президента Володимира Зеленського, глави Кабміну Дениса Шмигаля й керівника МЗС Дмитра Кулеби за допомогою.

"Міхеїл Саакашвілі - громадянин України, і ми повинні захищати наших громадян!", - підсумувала політикиня.

Що відомо про затримання Саакашвілі в Грузії

1 жовтня прем’єр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив про затримання Міхеїла Саакашвілі. На нього уже завели справу за фактом незаконного перетину кордону — політик зразу ж оголосив голодування.

Міністерство закордонних справ України вже викликало грузинського посла через інформацію про затримання Саакашвілі.

Що важливо розуміти, ще три роки тому Саакашвілі визнали винним за двома справами. Його засудили до 3 років позбавлення волі за помилування колишніх співробітників МВС, засуджених у справі Сандро Гіргвліани, та ще до 6 років — у справі щодо побиття колишнього депутата Валерія Гелашвілі.

Окрім того, колишньому президенту висунули звинувачення у справі щодо розтрати бюджетних коштів та розгон акції протесту у листопаді 2007 року та вторгнення на телеканал "Імеді". Політик продовжує відкидати всі звинувачення і називає справи політично вмотивованими.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?