Саакашвілі похвалився боротьбою з горіховою мафією: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі похвалився боротьбою з горіховою мафією: з'явилося відео

Саакашвілі похвалився боротьбою з горіховою мафією: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі розповів, як врятував підприємця від горіхової мафії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.


"Як тільки у Одеси відібрали чесного прокурора, горіхова мафія вирішила, що знову настав час для рекету і свавілля. Сьогодні бандити із Запорізької податкової, за підтримки тітушек з пістолетами і обрізами, без будь-яких документів, серед білого дня, нахабно намагалися вкрасти вантаж з горіхами у одного з підприємців", - пише Саакашвілі.


"Вони не врахували одного, доки я тут, старі схеми працювати не будуть! Сьогодні ми врятували конкретно один цей вантаж, але хто знає скількох бізнесменів такі ж бандити зуміли пограбувати по всій Україні!" - додав він.


"Поки в Україні уряд, який не хоче піклується про свій народ, українцям потрібно об'єднається і самим очистити свою країну від цих паразитів!" - вважає губернатор.



Нагадаємо,  Саакашвілі назвав президенту України Петру Порошенко ряд умов, в разі невиконання яких він зі своєю командою піде з посад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?