Саакашвілі: Порошенко – не алкоголік
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі: Порошенко – не алкоголік

Саакашвілі: Порошенко – не алкоголік
Джерело:  online.ua

Колишній губернатор Одеської області та лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі заявив, що президент України Петро Порошенко – не алкоголік і свої вчинки робить свідомо, про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.

"Я давно знаю Петра Порошенка і можу засвідчити, що він точно не алкоголік. Проблема в тому, що це він на свою тверезу голову довів країну до ручки, а медицина поки не придумала тест на шахрайство та неефективність управління. Це перевіряється життям і, на жаль, мало хто проходить цю перевірку успішно", – написав він після показової здачі аналізів кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком.

Зазначимо, раніше перша віце-спікерка Ірина Геращенко, обрана до парламенту від БПП, вважає, що повернення в Україну одного з лідерів Руху нових сил Михайла Саакашвілі призведе до хаосу і агресії.

"Ті, хто принижували українських прикордонників і проривали Український Кордон, прагнуть реваншу, для них наш Кордон і наші захисники – це умовність, статисти", — відреагувала Геращенко на плани Саакашвілі повернутися в Україну.

Раніше ONLINE.UA повідомляв,  Саакашвілі похвалився новою роботою в Нідерландах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?