Саакашвілі заявив, що за ним хотіла стежити СБУ: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі заявив, що за ним хотіла стежити СБУ: опубліковано відео

Саакашвілі заявив, що за ним хотіла стежити СБУ: опубліковано відео

Колишній губернатор Одеської області Михеїл Саакашвілі

 зізнався, що він відмовився від охорони СБУ, яка нібито була приставлена за ним стежити, і розповів, що у нього є кілька охоронців, які працювали з ним ще за часів президентства в Грузії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю одному з українських телеканалів, яке політик виклав у своєму Facebook.


«У мене є два колишніх моїх охоронця, або три, час від часу вони міняються, з Грузії, у яких немає зброї, тому що у них немає права носити зброю», — розповів він.


Також Саакашвілі зізнався, що його грузинські охоронці «можуть максимум захистити від того, щоб не облили зеленкою, і то, якщо швидко зреагують, від інших речей вони не захищають».


Читайте також: Саакашвілі пообіцяв посадити відомого олігарха: соцмережі розбурхані.

«У мене була велика охорона, СБУ. І я від неї відмовився, тому що хороші хлопці, дуже класні хлопці, і вони прийшли військові, і вони сказали – вибачте, але нам доручили за вами стежити, чесно сказали», — розповів екс-губернатор.
При цьому він додав, що подякував за таке одкровення і написав офіційну заяву з відмовою від офіційної охорони.



«Коли нас обшукували, в травні, прийшли в тому числі ці хлопці. Тобто, вони ховали свої обличчя, їм було страшенно соромно за те, що відбувається. Ну, це некрасиво, звісно», — додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, у  травні 2016 року з санкції Печерського суду пройшли обшуки у кабінеті помічника тодішнього голови Одеської ОДА Михеїла Саакашвілі і екс-генконсула Грузії Теймураза Нішніанідзе, а також за місцем реєстрації фонду "На благо Одеси".

Також нагадаємо, що після своєї відставки у листопаді Саакашвілі розповідав, як президент України Петро Порошенко пропонував йому посаду прем'єра і голови своєї партії БПП, але отримав відмову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?