Саакашвілі звернувся до Порошенка з проханням-ультиматумом
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі звернувся до Порошенка з проханням-ультиматумом

Саакашвілі звернувся до Порошенка з проханням-ультиматумом
Джерело:  online.ua

Глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі, який раніше лаяв суд і прокуратуру, звернувся до президента України Петра Порошенка з вимогою не допустити "шабашу реваншистів" в Одеській області.
Про це він заявив у відповідь на новину про направлення в.о. генпрокурора України Юрієм Севруком листа до ради прокурорів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Міхеїла Саакашвілі.
У своєму листі Севрук просив розглянути питання про позачергове призначення прокурора Одеської області.
"На останній нашій зустрічі Президент обіцяв сприяти призначенню такого прокурора, який би користувався довірою громадськості", - написав губернатор Одеської області.
Також Міхеїл Саакашвілі поставив ультиматум перед Петром Порошенком:
"Якщо ж злочинна Генеральна прокуратура все ж спробує призначити свого ставленика, я сам разом з одеситами стану біля входу в прокуратуру і, як у випадку зі Стояновим (( Микола Стоянов - прокурор Одеської області, якого звільнили на вимогу президента - ONLINE.UA), не допущу захоплення Одеської прокуратури злочинно-корупційним кланом", - заявив глава Одеської ОДА.
Як повідомляв ONLINE.UA, СБУ провела рейд по всіх представниках Одеської прокуратури і прокуратури Одеської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?