Садовий відповів, що робитиме після гучного рішення суду
Категорія
Політика
Дата публікації

Садовий відповів, що робитиме після гучного рішення суду

Садовий відповів, що робитиме після гучного рішення суду
Джерело:  Hromadske

Міський голова Львову Андрій Садовий стверджує, що планує подати позов проти представників прокуратури, які займаються кримінальним провадженням у його відношенні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

За словами мера, захист має намір оскаржити рішення запобіжний захід.

"Я би взагалі вимагав, щоби ті люди в прокуратурі, які все шиють білими нитками, вони понесли покарання… І нехай вони розкажуть, хто це все замовив, тому що бюджет близько 300 млн грн не отримав. Мої юристи готують таке подання", - пояснив Садовий.

Він уточнив, що йдеться про позов на адресу Генеральної прокуратури України.

Слід зазначити, що напередодні генпрокурор Руслан Рябошапка розпорядився надати йому матеріали відповідної справи. Він зацікавлений у їх вивченні.

Нагадаємо, розслідування торкається рішення Садового про надання земельної ділянки іноземному інвестору для будівництва індустріального парку. Прокурори вважають, що мер зловживав владою та підписав документ із порушеннями.

Як повідомляв ONLINE.UA, у середу, 27 листопада, суд вирішував питання про запобіжний захист щодо Андрія Садового. Засідання почалося після 12:00 та продовжувалося з перервами протягом другої половини дня та вечора.

Меру визначили заставу у розмірі 1 мільйона 56 тисяч 550 гривень. Обвинувачення просило про 50 мільйонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?