Садовий здав тест на коронавірус - у нього була підвищена температура
Категорія
Політика
Дата публікації

Садовий здав тест на коронавірус - у нього була підвищена температура

Садовий здав тест на коронавірус - у нього була підвищена температура
Джерело:  online.ua

Мер Львова Андрій Садовий нещодавно здав тест на коронавірус COVID-19 за рекомендацією лікарів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію пресслужби мерії.

Згідно з рекомендаціями, наступні кілька днів очільник міста працюватиме з дому. Утім, він почуває себе добре.

"Сьогодні і вчора почуваюсь дуже добре, температура 36,6°. А в суботу та неділю мав трішки підвищену температуру. Тож я зробив і експрес-тест, і ПЛР-тест. Слава Богу, результати негативні. Але лікарі порадили хоча б кілька днів попрацювати з дому. Загалом все добре. Я особисто пройшов всю процедуру, побачив, як це працює. Якщо є якісь підозри, усім раджу — краще звернутись до сімейного лікаря, а не чекати, що якось мине", - цитує мерія Садового.

Офіційна статистика вказує на 371 випадок коронавірусу COVID-19 у Львові станом на ранок 28 квітня. З них 13 стали летальними, ще 58 людей одужали.

Загалом по Україні станом на згаданий день виявили 9, 4 тисячі інфікованих осіб. Карантинні обмеження триватимуть до 11 травня, лише після цієї дати можуть почати покрокове послаблення. Воно ґрунтуватиметься на відповідних умовах.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський у вівторок, 28 квітня, виступив з новою заявою щодо забезпечення країни медичними засобами. Він пояснив, надалі цим питанням займатиметься профільна структура — Міністерство охорони здоров'я. До того весь процес контролював Офіс президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?