САП вручила підозру меру Львова Садовому
Категорія
Україна
Дата публікації

САП вручила підозру меру Львова Садовому

САП вручила підозру меру Львова Садовому

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про підозру у зловживанні владою меру Львова Андрію Садовому. Про це повідомляється у соцмережах Садового, повідомляє ONLINE.UA.

 "Щойно прокурори Холодницького вручили мені повідомлення про підозру. Про що йдеться? У 2015 році місто Львів на відкритому інвестиційному конкурсі залучило інвестора – компанію CTP. Ми від цієї компанії за землю отримали 54 млн грн. Було поле, де корови паслися. На цьому полі компанія має збудувати індустріальний парк", - написав Садовий.

За його словами, починаючи з 2015-2016 років і далі – блокування зі всіх сторін. На рівні влади держави, генеральної прокуратури. Політик каже, що за той час компанія CTP збудувала парки в Румунії, в інших країнах.

"Це третій за об'ємом інвестор, який інвестує в промислове майно. Вони мають намір створити тут у Львові три тисячі нових робочих місць. З того часу, з 2016 року, прокурори їздять, досліджують. Земля стоїть. Отакі реалії нашого часу, будемо боротися і будемо перемагати", - додав Садовий.

 Джерела "УП"  повідомляють, що землю Садовий видав в області, а парк мав би бути у місті.

"Правоохоронці мають висновок Держаудитслужби, висновок експерта, покази свідків, які навіть звільнились з роботи, щоб не підписувати незаконні рішення", - відзначило джерело видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Садовий вирішив відмовитися від участі у виборах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?