Садовий неочікувано знявся з виборів: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Садовий неочікувано знявся з виборів: що сталося

Садовий неочікувано знявся з виборів: що сталося
Джерело:  online.ua

Кандидат у президенти Андрій Садовий вирішив відмовитися від участі у виборах.Про це він сказав на брифінгу 1 березня, передає ONLINE.UA.

"Я прийняв рішення – я відкликаю свою кандидатуру з виборів президента і оголошую про підтримку на виборах на пост президента Анатолія Гриценко", - повідомив Садовий.

"УП" зазначає, що зранку Садовий зустрічався з політрадою партії "Самопоміч", де визнав, що вирішив таки знятися з виборів.

"Якщо я зараз цього не зроблю, ми програємо вибори – тоді весь негатив через те, що ми не використали шанс підтримати Гриценко, ляже на нас всіх", - пояснював своїм прибічникам Садовий.

Варто зазначити, що тиждень тому на засіданні політради, в яку входять депутати Олег Березюк, Олег Лаврик, Єгор Соболєв, Оксана Сироїд, Роман Семенуха, медіаконсультант Остап Процик та заступник голови Львівської облради Параска Дворянин, всі виступили проти об'єднання з Гриценком, крім Соболєва.

Що цікаво, на зустрічі 1 березня ніхто не перечив Садовому.

Як повідомляв ONLINE.UA, лідер "Самопомочі"Андрій Садовий заявив, що поважає рішення співака Святослава Вакарчука, який повідомив, що не братиме участі у президентських виборах і нагадав, що його пропозиція щодо об‘єднання на парламентських виборах досі актуальна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?