Савченко назвала дату початку нової сухої голодовки
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко назвала дату початку нової сухої голодовки

Савченко назвала дату початку нової сухої голодовки
Джерело:  online.ua

Українська льотчиця і нардеп України  Надія Савченко, яку за сфальсифікованими звинуваченнями засудили на 22 роки позбавлення волі в Росії, оголосила про нову суху голодовку з 6 квітня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Надія Савченко - Nadiia Savchenko.


""Суд" РФ дав 22 року і 30 тис руб ($412) штрафу. А міг би "суддя" увійти в історію... а не вляпатися в неї. 10 днів і "вирок" вступає в дію. Апеляцію на неіснуючий суд не подаю", - заявила нардеп України.


"Суху голодування поставлю 06.04.16. Ну тепер робота тільки починається... Краще померти в Україні ніж жити в Росії! Україна понад усе!", - Додала Савченко.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков оголосив про те, що рішення про  обмін Надії Савченко на двох полонених російських ГРУ-шників може прийняти Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?