Савченко розповіла, на яку посаду розраховує в уряді
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко розповіла, на яку посаду розраховує в уряді

Савченко розповіла, на яку посаду розраховує в уряді
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко висловила намір зайняти високу посаду в українському уряді. Про це вона вчора розповіла в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє ONLINE.UA.

За словами Савченко, проти якої досі ведеться слідство за звинуваченням у підготовці теракту, вона розраховує обійняти посаду міністра оборони або міністра закордонних справ України.

«Савченко корисна Зеленському як міністр оборони або міністр закордонних справ», – заявила депутат.

Відповідаючи на питання ведучого ефіру, чи спілкувалася вона з новообраним президентом, Савченко відповіла: «У мене були розмови з людьми Зеленського, але з ним самим я не спілкувалася».

Коментуючи у ток-шоу «Пульс» можливість призначення такої суперечливої фігури, як Надія Савченко, на посаду глави воєнного або зовнішньополітичного відомства, радник нового президента Дмитро Разумков підтвердив, що вона справді приїжджала в офіс «команди Зеленського». Однак рішення щодо її кандидатури буде прийматися самим президентом.

Згідно Конституції України міністр оборони і міністр закордонних справ призначаються за поданням президента. Кандидатури всіх інших міністрів, крім перерахованих, подаються на розгляд парламенту прем'єр-міністром.

Нагадаємо, що вчора Броварський міськрайонний суд переніс розгляд справи про продовження арешту Надії Савченко та Володимира Рубана на 31 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?