Савченко влаштувала одиночну акцію в Києві: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко влаштувала одиночну акцію в Києві: опубліковано фото

Савченко влаштувала одиночну акцію в Києві: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко влаштувала на Майдані Незалежності в центрі Києва одиночний пікет із вимогою до президента РФ Володимира Путіна звільнити російського громадянського активіста і політв'язня Ільдара Дадіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Савченко.


"Коли у нас був Майдан, українця не раз кричали "Росія вставай!" Але чи дано Росії встати з колін? Заляканої, забитої, замученої Росії ... в усі віки поставленої на коліна своїми ж тиранами ?! Постояти не за чужинців, а хоча б за своїх героїв?! Подивися, Росіє, що твоя влада робить з твоїми ж громадянами! Боїшся, Росіє? ... Ну бійся! ", - написала нардеп на своїй сторінці в соцмережі.


"Завтра з тобою те ж саме зробить не твій зовнішній ворог, а твій внутрішній ворог - твій Кремль! Над кожним з вас, росіяни, за ваш рабський страх, поглумиться ваша влада, посилаючи вас вмирати в тюрми за те, що ви не поділяєте її думки, чи гинути на війну в Україні за те, що ви вітаєте її думку! У будь-якому випадку ваша російська влада вб'є вас, росіяни, тому що в імперії - людина для держави, а в демократії - держава для людини", - додала вона.


Читайте також: Савченко знайшла привід посварити Порошенка і звернулася до нього на "ти": з'явилися відео.


На оприлюдненому нею фото вона стоїть в чорній куртці одна посеред порожнього Майдану і тримає плакат з написом: "Свободу Ільдар Дадіну".




У мережі одні хвалять Савченко за такий вчинок, інші вважають його дурним.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ільдар Дадін, який відбуває термін в 2,5 року позбавлення волі за статтею про порушення правил одиночних пікетів, повідомив про звірячі тортури в колонії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?