Савченко запустила свій проект: у соцмережах жорстко іронізують
Категорія
Світ
Дата публікації

Савченко запустила свій проект: у соцмережах жорстко іронізують

Савченко запустила свій проект: у соцмережах жорстко іронізують
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко заявила про створення громадської платформи "РУНА" в ході прес-конференції у Львові 27 жовтня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112-Україна ».
"Сьогодні ми хочемо представити вам громадську платформу. Те, що я говорила: це не буде політичний проект, партія - це всього лише механізм, вона у нас з'явиться тоді, коли це буде потрібно», - заявила Савченко.
«Зараз це просто природне об'єднання людей, які чують саму суть, саму ідею, а не якісь гасла, якийсь популізм. Сьогодні ми представляємо вам громадську платформу "РУНА", - додала нардеп.
Вона також заявила, що просить забути слово "політична партія". "Це саме громадянська платформа, я тут сиджу як громадянин, а не політик", - сказала народний депутат.
Читайте також: Савченко повинна померти для України - журналіст Денис Казанський
«Це рух українського народу, активних, мислячих українців. Це реформи українського народу заради зміни системи, справжньої зміни системи», - сказала Савченко.
"Я колись говорила, що є еволюційно-революційний шлях. У нас відбуваються Майдани, тому що це природна боротьба людини за свої права, життя. Тільки після кожного Майдану нам примудряються заморочити розум і повертають все навпаки... Нам потрібно дійсно підійти до цього розумно, виважено і шляхом еволюції здійснити в кінці кінців ту революцію, яка потрібна Україні", - заявила Савченко.
При цьому в мережі з іронією і недовірою поставилися до заяв Савченко.
Блогер Антон Ходза опублікував жорстке іронічне відео.





«Не розуміємо, навіщо Надія Савченко рекламує кетчуп», - пишут в Twitter «Верховна Зрада».


Як повідомляв ONLINE.UA, глава Служби безпеки України Василь Грицак сказав, що негативно ставиться до переговорів Савченко з ватажками угруповань ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким, проте не може заборонити народному депутату зустрічатися з будь-ким.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?