Савченко зібралася в агітаційний тур у ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко зібралася в агітаційний тур у ДНР

Савченко зібралася в агітаційний тур у ДНР

Народна депутатка Надія Савченко здивована, чому інші кандидати не їдуть на тимчасово окуповану територію, щоб «говорити там з людьми». Сама ж колишня лідерка виборчого списку «Батьківщини» планує здійснити агітаційний тур в Горлівку та інші населені пункти ДНР найближчим часом. Про це Савченко розповіла у коментарі журналісту « Новости Донбасса », повідомляє ONLINE.UA.

«Округ тут не закінчується. Округ продовжується в Горлівці, на окупованій території... Я не дуже розумію, чому кандидати не прагнуть все ж таки отримати всі необхідні перепустки та їхати на ту територію», – зазначила депутат.

Надія Савченко розповіла, що поки не отримала перепустку на перетин КПВВ, але сподівається оформити цей документ у найближчі дні. Після того вона відвідає окуповану територію для «зустрічі з виборцями».

Також депутат пояснила, що замовила документи на початку минулого тижня, тому чекати лишилося недовго, і вона зі своїми соратниками та помічниками ще зможе встигнути здійснити подорож до виборів.

Нагадаємо, що проти Савченко та її можливого спільника Володимира Рубана триває судовий процес  за звинуваченням в підготовці терористичного акту в Києві. Однак протягом останніх двох місяців судові засідання по суті справи фактично не проводяться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?