Савченко зробила нове зізнання щодо бойовиків Донбасу: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко зробила нове зізнання щодо бойовиків Донбасу: з'явилося відео

Савченко зробила нове зізнання щодо бойовиків Донбасу: з'явилося відео

Народний депутат Надія Савченко заперечує, що погодилася відкрити посольство так званих ДНР і ЛНР на підконтрольній українській владі території, проте заявила, що не проти відкриття "прес-центру" бойовиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радіо "Донбас.Реалії".
"Я не дивилася те відео (мова йде про зняте журналістами програми "Гроші" відео, на якому Савченко розмовляє з нібито "агентом ДНР" - ONLINE.UA), але чула, що воно десь є. Ви сказали, що я погодилася відкрити їх посольство. Так не було. Я не знаю, як це подали журналісти - вони зазвичай люблять робити нарізку - навпаки, я сказала, що не може бути офіційного представництва того, чого офіційно не існує. Немає ні ЛНР, ні ДНР", - сказала Савченко.

Читайте також: Р озмова Савченко з "агентом ДНР": сестра нардепа пішла в атаку на ЗМІ
У той же час вона не проти говорити з бойовиками, тому згодна на прес-центр сепаратистів в Україні.
"Я сказала, що якщо ви хочете, щоб вас чули, можна почати говорити. Давайте робити такий проект - нехай почнуть говорити діти. Ви записуєте передачі в себе, Україна в себе. Ви крутите наші передачі там, ми - тут. Наприклад, як діти зустрічають Новий рік. Коли ви побачите записи вечірок, ранків, ви помітите, що в дитячому садку Новий рік відрізняється тільки одним - на Львівщині янголятко, а на сході зірочка - а діти святкують однаково", - сказала депутат.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Надія Савченко розповіла, що на переговорах з ватажками ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким говорила про об'єднання України і про мир.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?