Савченко зробила нову гучну заяву про переговори по Донбасу: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Савченко зробила нову гучну заяву про переговори по Донбасу: з'явилося відео

Савченко зробила нову гучну заяву про переговори по Донбасу: з'явилося відео
Джерело:  currenttime.tv

Народний депутат України Надія Савченко заявила, що в Мінську відбувається діалог між українцями, а Росія і Білорусь виступають посередниками на переговорах по Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Настоящее время".
Інтерв'ю депутата російському ЗМІ було присвячено темі обміну заручниками між Україною і РФ.
Нагадаємо, що СБУ затримала на кордоні з Кримом двох дезертирів, які раніше служили в українській армії, а після анексії півострова стали служити в армії РФ.  Путін же назвав затримання військових віроломством. У той же час Росія незаконно утримує українців Станіслава Клиха, Миколи Карпюка, Олега Сенцова, Олександра Кольченко та інших.
Відповідаючи на питання про те, чи можна Росію змусити віддавати ув'язнених українців і які формати переговорів, крім Мінського, можуть бути ефективними, Савченко сказала: "Діалог, який спробували зімітувати в Мінську, був між українцями з посередництвом Росії і Білорусі. Якщо робити такий діалог між Україною і Росією, то, звичайно ж, з посередництвом Європи і Америки, наприклад".
Тобто, на думку нардепа, українська сторона веде переговори не з Кремлем і його маріонетками, а з такими ж українцями.
Дивіться заяву Савченко про переговори по Донбасу приблизно з 3:14 хв.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Савченко звинуватила українську владу в розгойдуванні ситуації на Донбасі, щоб уникнути дострокових виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?