"Шахтар" здобув розгромну перемогу в дебютному матчі під керівництвом Срни
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" здобув розгромну перемогу в дебютному матчі під керівництвом Срни

Шахтар
Джерело:  online.ua

"Шахтар" розбив ЛНЗ у матчі 11-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Поєдинок на "Арені Львів" закінчився з рахунком 3:0.

"Шахтар" здобув розгромну перемогу в дебютному матчі під керівництвом Срни

У першому таймі донецький клуб забив один м'яч у ворота новачка елітного дивізіону. Автором результатичного удару на 19-й хвилині зустрічі став Данило Сікан.

У другій половині поєдинку "помаранчево-чорним" вдалося розвинути свій успіх. Дублем відзначився венесуельський нападник Кевін Келсі, який вразив сітку воріт черкаської команди на 83-й і 90-й хвилинах.

Огляд матчу

Таким чином, "гірники" здобули переконливу перемогу в дебютному матчі під керівництвом Даріо Срни, який на початку тижня став виконувачем обов'язків головного тренера команди після звільнення Патріка ван Леувена.

"Шахтар" (21 бал) піднявся на друге місце в УПЛ та відстає від "Кривбаса", який лідирує у чемпіонаті, на два очки. Також у донеччан є один матч у запасі. ЛНЗ (9 пунктів) посідає 14-ту позицію.

Наступний свій поєдинок підопічні Срни зіграють у середу, 25 жовтня, в Іспанії проти "Барселони" в рамках 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів.

У 12-му турі УПЛ матч "гірників" з "Чорноморцем" було перенесено, а ЛНЗ 29 жовтня прийматиме "Оболонь".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?