СБУ назвала заяви ФСБ про спробу замаху на пропагандиста Соловйова фантазіями
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ назвала заяви ФСБ про спробу замаху на пропагандиста Соловйова фантазіями

СБУ назвала заяви ФСБ про спробу замаху на пропагандиста Соловйова фантазіями
Джерело:  online.ua

ФСБ заявила, що СБУ нібито готувала замах на російського пропагандиста Володимира Соловйова. СБУ назвала це фантазією російських спецслужб, котрі просто вигадують чергові здобутки для російської аудиторії.

Джерело: РосЗМІ, СБУ

ФСБ заявило про нібито про затримання "неонацистів"

У ФСБ заявили, що замах на Соловйова нібито готували «неонацисти» на замовлення України. У «кілерів» нібито вилучили вибуховий пристрій, коктейлі Молотова, пістолети, обріз, патрони, наркотики та підроблені українські паспорти.

Також там заявили, що готувалися замахи на Симоньян та Кисельова.

Служба безпеки України з цікавістю ознайомилася із черговим «креативом» фсб рф, яка «героїчно затримала неонацистів», що нібито планували вбивство «громадського діяча» Володимира Соловйова на замовлення СБУ, - повідомили у службі.

Там підкреслили, що СБУ системно працює над посиленням безпеки нашої держави і не має наміру всерйоз коментувати нові фантазії російських спецслужб, котрі просто вигадують чергові здобутки для російської аудиторії.

Також СБУ не має жодних планів щодо вбивства В. Соловйова.

Водночас, враховуючи кількість фейків та антиукраїнської ненависті, які транслює ця особа, вона може самотужки захлинутися у «продуктах» власної низькопробної пропагандистської діяльності, – повідомили в СБУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?