СБУ оприлюднила зізнання військового армії РФ у звірствах проти мирних українців
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ оприлюднила зізнання військового армії РФ у звірствах проти мирних українців

СБУ оприлюднила зізнання військового армії РФ у звірствах проти мирних українців
Джерело:  online.ua

Співробітники СБУ оприлюднили перехоплену розмову військових армії РФ, у якій вони відверто визнають скоєння воєнних злочинів проти мирних громадян України.

Джерело: Telegram-канал СБУ

Що відомо про чергове визнання окупантами у скоєнні військових злочинів в Україні 

Зокрема, у розмові з товаришем, військовий злочинець окупаційної армїі РФ розповідає про вбивства цивільних та гвалтування жінок.

Під час розмови з товаришем окупант бідкається, що жінок у прифронтових населених пунктах немає. Залишилися тільки літні жінки, а молодих "вирізали".

Ми коли Лиман здавали, там усіх повирізали, х*хлів йоб*них ... Ґвалтували, різали їх там, розстрілювали. У Лимані, у Торському всіх просто йшли і розстрілювали. Усіх мужиків, хто молодший, забирали до себе туди, а баб, ось цих молодих: усіх *бли, різали їх, розстрілювали, - цинічно розповідає окупант.

В СБУ заявили, що армія Росії – це воєнні злочинці й маніяки, що насолоджуються знущанням над мирним населенням тимчасово окупованих територій. Ця перехоплена телефонна розмова стане ще одним доказом у Гаазі для тих загарбників, кому таки вдасться вижити на цій війні.

Загалом за фактами порушення законів і звичаїв війни з боку армії рф Служба безпеки відкрила понад 21 тис. кримінальних проваджень.

Зокрема, за матеріалами СБУ у міжнародний розшук оголошено росіянку, яка навесні «благословляла» свого чоловіка ґвалтувати українок.


Між тим аналітики з Центру національного спротиву зазначають, що випускників шкіл на окупованих територіях України російські загарбники змушують ставати на військовий облік із метою подальшої мобілізацїі та відправки на війну.


Наразі прийняття на так званий військовий облік в окупаційних військкоматах відбувається на ТОТ Луганської та Донецької областей, - зазначають аналітики ЦНС.

Дітей 2005-2006 років народження змушують стати на "обов’язковий військовий облік". За інформацією підпілля, окупанти формують списки тих, кого можна мобілізувати відразу після випуску зі школи. Перш за все тих, хто досягає повноліття у 2023 році.

У Центрі національного спротиву закликають батьків школярів за можливості покинути окуповані території та вивезти своїх дітей на безпечну територію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?