СБУ похвалилася серйозним виловом на Донбасі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ похвалилася серйозним виловом на Донбасі: з'явилося відео

СБУ похвалилася серйозним виловом на Донбасі: з'явилося відео

Служба безпеки України затримала мешканку Покровська Донецької області, яка на замовлення бойовиків так званої ДНР виготовляла підроблені документи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Повідомляється, що під час обшуку в будинку жінки оперативники спецслужби виявили 16 паспортів громадян України з ознаками підробки, пристрій для виготовлення гербового відбитка на фотографіях в паспортах, незаповнені бланки з гербовими печатками довідок про реєстрацію тимчасово переміщених осіб, свідоцтва про народження, заяви про втрату або викрадення паспорта, призначення всіх видів соціальних платежів, а також 40 готових довідок тимчасово переміщених осіб і 60 комплектів фотографій для вклеювання в документи.

Читайте також: Р осійський центр у Львові спіймали на антиукраїнській пропаганді

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України.


Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України заборонила на п'ять років в'їзд в Україну російському акторові Яну Цапнику, який раніше зіграв роль бойовика ДНР в російському фільмі "Військовий кореспондент", а також взяв участь в "блакитному вогнику" на телеканалі "Інтер".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?