СБУ поламала плани Путіна в Європі: з'явилися гучні деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

СБУ поламала плани Путіна в Європі: з'явилися гучні деталі

СБУ поламала плани Путіна в Європі: з'явилися гучні деталі

Служба безпеки України провела унікальну операцію і допомогла зламати плани президента РФ Володимира Путіна і російських спецслужб, які намагалися влаштувати державний переворот в Чорногорії.
Про це написав український політтехнолог Тарас Березовець, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Українським журналістам ... варто було б звернути увагу на справжню перемогу, якої б ніколи не було без українських спецслужб. Зрив державного перевороту в Чорногорії зі спробою усунення прем'єра Міло Джукановича», - повідомив він.
За його словами, «це воістину унікальна операція в далекому зарубіжжі, дуель, в якій українська контррозвідка впевнено переграла російську розвідку».
«Західні спецслужби ніколи не змогли б так швидко і ефективно обчислити і нейтралізувати більше 30 учасників змови, якби не СБУ, - підкреслив Березовець.
Також він додав, що «дані більшості сербських бойовиків, учасників змови були передані українськими контррозвідниками американській розвідці».
«Наші вели їх кілька років, ще з моменту, коли значна частина сербських найманців засвітилася у складі терористичних підрозділів в ДНР/ЛНР», - розповів українець.
Він запевнив, що «подробиці цієї таємної операції української контррозвідки стануть відомі тільки через роки».
«А поки потрібно пишатися контррозвідниками, військовими розвідниками, усіма, хто робить свою тиху, небезпечну, але таку потрібну роботу, наближаючи неминучу перемогу і зміцнюючи безпеку наших союзників далеко за межами Батьківщини», - резюмував Березовець.
Як повідомляв ONLINE.UA, новина про те, що після невдалого перевороту в Чорногорії президент РФ Путін примудрився посваритися з одним зі своїх головних союзників, Сербією, викликала глузування в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?