СБУ провела спецоперацію на Львівщині - перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ провела спецоперацію на Львівщині - перші подробиці

СБУ провела спецоперацію на Львівщині - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Силовики Служби безпеки України нейтралізували злочинне угрупування, учасників яких підозрювали у цілій низці кримінальних справ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомстві.

Згідно зі слідством, банду створили вже судимі за тяжкі злочини особи. Координуванням її займався один з відомих в українських кримінальних кругах "злодій у законі". Зв'язки угрупування сягали міжнародних масштабів.

"Оперативники спецслужби отримали інформацію, що бізнесмен із однієї з європейських країн підшуковує виконавців для розправи над колишнім бізнес-партнером громадянином України за начебто неповернений борг. За версією слідства, через зв'язки у кримінальних колах своєї країни іноземець вийшов на організоване угруповання із Львівщини та замовив "вибити" з екскомпаньйона 10 тисяч доларів", - пояснили у пресслужбі.

У цей момент до гри приєднується СБУ, до якої звернувся підприємець. Силовики затримали двох представників банди у Дрогобичі. Слідчі дії за відкритим провадженням досі тривають.

Як повідомляв ONLINE.UA, у грудні минулого року президент Володимир Зеленський вніс до парламенту законопроєкт, який впроваджує статус "злодія у законі". Особи з відповідним "званням" можуть отримати суворе покарання. Таким чином лідер намагається боротися проти організованої злочинності в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?