СБУ раптово почала обшуки на 1+1 - усі деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ раптово почала обшуки на 1+1 - усі деталі

СБУ раптово почала обшуки на 1+1 - усі деталі
Джерело:  online.ua

Підрозділи оперативників СБУ ввечері у середу, 5 лютого, почали обшуки в київському офісі телеканалу "1+1". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на низку українських ЗМІ, а також Telegram-канал нардепа Олександра Дубінського, який працює на "плюсах".

За останніми даними, слідчі дії торкнулися приміщень, де працюють журналісти програм "Гроші" та "Секретні матеріали".

Наразі немає повноцінних коментарів від СБУ. Лише відомо, що обшуки пов'язані з нещодавнім політичним скандалом, причиною для якого стали так звані "плівки Гончарука".

Невідомі оприлюднили аудіозапис, на якому кілька осіб обговорюють економічну ситуацію в Україні та президента Володимира Зеленського. Голоси нібито належать прем'єр-міністру Олексію Гончаруку, міністру фінансів Оксані Маркаровій та іншим посадовцям.

Після цього інциденту голова Кабміну оголосив, що написав заяву про відставку, але наступного дня прийшов із нею до Офісу президента, а не до Верховної Ради. За результатами "бесіди" з прем'єром, Зеленський звернувся до правоохоронців із дорученням провести розслідування.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент надав правоохоронним органам двотижневий термін для з'ясування джерел витоку скандального запису. Нещодавно ЗМІ проінформували, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вже нібито обізнаний, хто саме його оприлюднив.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?