СБУ спіймала бойовика ЛНР з багатим минулим: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ спіймала бойовика ЛНР з багатим минулим: опубліковано фото

СБУ спіймала бойовика ЛНР з багатим минулим: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У Луганській області співробітники СБУ разом із бійцями АТО затримали бойовика так званої ЛНР, який мав намір обстріляти український блокпост із кулемета: в ході допиту з'ясувалось, що у затриманого - багате минуле і він може бути причетним до катування українських полонених.

Про це йдеться у заяві прес-служби СБУ, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Житель Авдіївки, що коригував вогонь бойовиків ДНР, засуджений до 6 років в’язниці

Затримання відбулося у селищі Сокольники Новоайдарського району Луганщині, яке розташоване у "сірій зоні". Під час акції силовиків у камуфляжній формі з ручним кулеметом Калашникова та трьома спорядженими магазинами до нього.

"Зі слів затриманого, він за завданням ватажків одного з незаконних збройних формувань "ЛНР" повинен був обстріляти блокпост українських військових. Співробітники спецслужби встановили, що бойовик є уродженцем Лисичанська і приєднався до терористичного батальйону "Призрак" ще у 2014 році. Після звільнення міста українськими військовими він "переїхав" до Ізвариного, де перебував у складі інших терористичних бандформувань "Козача бригада" та козачий батальйон "Ярга", - розповіли в СБУ.
"Затриманий засвідчив, що неодноразово брав участь у бойових зіткненнях з силами антитерористичної операції. Інформація, отримана СБ України з відкритих джерел, свідчить про можливу причетність бойовика до катувань українських військових, захоплених терористами", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, 10 травня протягом одного дня правоохоронці затримали трьох чоловік, підозрюваних в участі в діяльності бойовиків так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?