СБУ спіймала снайперку бойовиків ДНР: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ спіймала снайперку бойовиків ДНР: з'явилося відео

СБУ спіймала снайперку бойовиків ДНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Співробітники СБУ затримали жінку-снайпера, яка входила в групу бойовиків так званої ДНР на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube канал силового відомства.
"Правоохоронці затримали жінку на лінії розмежування, коли вона намагалася потрапити на підконтрольну української влади територію для переоформлення документів. Співробітники спецслужби встановили, що вона була снайпером "взводу швидкого реагування" і радіотелеграфістом "внутрішніх військ МВС ДНР", - сказано в заяві СБУ.
Читайте також: На Донеччині зловили бойовика з нагородами від ватажків ДНР: з'явилися фото і відео
У ході допиту, слідчим вдалося встановити, що після вербування жінка проходила підготовку у військовому таборі поблизу міста Таганрок Ростовської області РФ. Повідомляється, що інструктори даного центру раніше служили в російському спецназі.


Як повідомляв ONLINE.UA, в СБУ виклали аудіо телефонних переговорів бойовиків так званої ЛНР з приводу атаки на український літак ІЛ-76, який був збитий над Луганськом у червні 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?