СБУ терміново звернулася до українців - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ терміново звернулася до українців - що сталося

СБУ терміново звернулася до українців - що сталося
Джерело:  online.ua

Служба безпеки повідомила всім українцям важливу новину - СБУ заблокувала виготовлення та реалізацію контрафактного пального в промислових масштабах з використанням небезпечних речовин. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За словами представників СБУ, група приватних комерційних компаній на підконтрольних міні-НПЗ у різних регіонах України налагодила незаконне виробництво пального. Варто звернути увагу на те, що ділки додавали до продукції спирти, сильнодіючі токсичні речовини, інші присадки, які несуть небезпеку для українців. Наразі встановлено, що токсичний бензин і дизпаливо продавали через більше ніж 150 афілійованих АЗС по всій території країни.

"Частину продукції реалізовували без сплати акцизних платежів, через що бюджет лише у 2019 році недоотримав понад 20 мільйонів гривень. Під час обшуків оперативники і слідчі локалізували функціонування незаконного механізму і отримали докази для притягнення до відповідальності зловмисників. Наразі тривають слідчі дії", - сказано в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що операція проводилась спільно з Нацполіцією під процесуальним керівництвом Генпрокуратури.

Як повідомляв ONLINE.UA, силовики СБУ  виявили злочинну схему з розкрадання місцевого бюджету Києва. Організували її посадовці з КМДА, які займалися придбанням інвентарю для спортивних шкіл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?