СБУ влаштувала рейди на АЗС за вказівкою Зеленського
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ влаштувала рейди на АЗС за вказівкою Зеленського

СБУ влаштувала рейди на АЗС за вказівкою Зеленського
Джерело:  online.ua

СБУ влашутвала рейди на нелегальні АЗС за дорученням президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво спецслужби.

За даними силовиків, вони припинили роботу близько 300 таких "нелегалів" по всій країні. Вони відпрацьовували понад 20 кримінальних проваджень.

Фахівці розпочали демонтувати незаконні об'єкти. Триває досудове розслідування. Операція пройшли під процесуальним керівництвом Генпрокуратури. Асистували у ній представники ДСНС та місцеві посадовці.

"Оперативники та слідчі спецслужби задокументували, що комплекси функціонували із порушенням вимог чинного законодавства. Їх діяльність становила підвищену небезпеку для оточуючих та призводила до масштабного недоотримання коштів місцевими бюджетами", - уточнили в СБУ.

Експерти вважають, що за останні два роки держава недоотримала близько 10 мільярдів гривень податків від діяльності таких незаконних підприємств.

Як повідомляв ONLINE.UA, український президент Володимир Зеленський нещодавно зустрівся з паливними компаніями, яких закликав знизити ціни на АЗС. Вони, у свою чергу, закликали державного лідера до протидії незаконним підприємствам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?