СБУ затримала співробітника спецслужб за підготовку вбивства колеги
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ затримала співробітника спецслужб за підготовку вбивства колеги

СБУ затримала співробітника спецслужб за підготовку вбивства колеги
Джерело:  online.ua

СБУ запобігла вбивству співробітника спецслужб, яке готував діючий співробітник Служби безпеки України. Підозрюваний затриманий. На даний момент проводяться слідчі та оперативні заходи. Офіційну інформацію про це обіцяють надати по їх завершенню. Подробиці замаху на співробітника СБУ, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення Служби безпеки в Telegram.

"Служба безпеки України приділяє особливу увагу системній протидії порушенням закону і проявам корупції, в тому числі коли це стосується діючих або колишніх співробітників СБУ - незалежно від їх звань, посад або вислуги років. Безкарність буває тільки тимчасовою. В рамках цієї роботи вчора були проведені слідчо -оперативні заходи щодо припинення злочину, а саме - попереджено вбивство співробітника спецслужби. Зараз затриманий один діючий співробітник СБУ ", - повідомили в Службі безпеки.

Раніше стало відомо, що СБУ затримала полковника "Альфи" за підозрою в підготовці вбивства генерала СБУ Андрія Наумова. Замовником, імовірно, є колишній заступник голови СБУ Івана Баканова - Дмитро Нескоромний. За непідтвердженою інформацією, під час спецоперації СБУ був затриманий співробітник спецпідрозділу "Альфа" СБУ Андрій Расюк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Офіс генпрокурора оголосив про підозру чотирьом особам, яких підозрюють у порушенні вимог пожежної безпеки в будинку для літніх людей в Харкові, де 21 січня виникла смертельний пожежа, що забрала життя 15 людей. Підозрюваним загрожує до 8 років в'язниці. Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?