СБУ заявила про новий етап у справі про вбивство Гандзюк
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ заявила про новий етап у справі про вбивство Гандзюк

СБУ заявила про новий етап у справі про вбивство Гандзюк
Джерело:  online.ua

СБУ у координації з представниками Інтерполу розпочала розшук на міжнародному рівні Олексія Левіна, якого підозрюють в організації вбивства Катерини Гандзюк. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на представництво пресслужби.

За словами голови ГСУ СБУ Богдана Тиводара, силовики від початку розслідування у листопаді 2018 року зосередилися на пошуках замовника.

"Тиводар нагадав, що ними під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури було зібрано достатньо доказів і повідомлено про підозру Олексію Левіну і голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру", - додала пресслужба.

Також слідчі й надалі ведуть досудове розслідування стосовно потенційної причетності інших осіб до резонансного вбивства.

Нагадаємо, напад на Катерину Гандзюк стався влітку 2018 року. Вона потрапила у лікарню з опіками від сульфатної кислоти. Смерть активістки зафіксували 4 листопада. Інцидент був надзвичайно гучним та спровокував формування тимчасових слідчих комісій Верховної Ради.

Як повідомляв ONLINE.UA, СБУ раніше розкритикувала колишнього генпрокурора Юрія Луценко за його закиди про нібито приховування документів розслідування. Ці документи мали відношення до допиту одного з фігурантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?