СБУ зайнялася Пінчуком: Ярош показав фото документа
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ зайнялася Пінчуком: Ярош показав фото документа

СБУ зайнялася Пінчуком: Ярош показав фото документа

Служба безпеки України після скандальних заяв олігарха Віктора Пінчука відкрила кримінальне провадження та призначила відповідні експертизи.
Про це йдеться у відповіді СБУ на депутатський запит Дмитра Яроша, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
"Отримав від СБУ проміжну відповідь по ворожих і антидержавних заявах компрадорського паразита Пінчука...", - написав він.
Також він запевнив, що "питання будемо добивати" і виклав фотокопію відповіді глави СБУ.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у впливовому американському журналі The Wall Street Journal була опублікована стаття Віктора Пінчука, в якій він запропонував владі та громадянам України погодитися на ряд "болючих компромісів" заради завершення конфлікту з Росією.
Так він запропонував Україні виключити зі своїх цілей членство в Євросоюзі і відмовитися від наміру вступити в НАТО, провести місцеві вибори на окупованих територіях Донбасу до повного повернення контролю над ними, щоб "продемонструвати свою прихильність мирному об'єднанню".
Пінчук також пропонував не прив'язувати питання окупованого Донбасу до деокупації Криму, а також погодитися на поступове зняття санкцій з Росії.
Ці пропозиції українського олігарха викликали бурхливе обурення громадськості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?