СБУ знайшла біля бази відпочинку схованку з боєприпасами: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ знайшла біля бази відпочинку схованку з боєприпасами: з'явилися фото

СБУ знайшла біля бази відпочинку схованку з боєприпасами: з'явилися фото

Співробітники Служби безпеки України виявили біля бази відпочинку в Дніпропетровській області схованку з гранатами, патронами і гранатометами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на СБУ.
У селі Кудашеве Криворізького району правоохоронці вилучили зі схованки, обладнаної біля бази відпочинку, сім гранат Ф-1 і РГД-5 з запалами, 20 гранатометним пострілів ВОГ-25, 440 патронів калібру 5,45 мм і чотири магазини до автомата Калашникова.

Читайте також: СБУ заявила про знахідку унікального архіву: опубліковані фото
Також повідомляється, що поблизу села Олександрівка співробітники спецслужби виявили приховані в лісопосадці гранатомет РПГ-22, три постріли до РПГ-7, чотири гранати РГД-5, протитанкову міну ТМ-62 і 100 патронів різного калібру.
Вирішується питання про порушення кримінальних проваджень за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють походження зброї і організаторів схованок.
Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України спільно з Нацполіцією затримала в районі проведення АТО на Донбасі колишнього бойовика ДНР, який шпигував на користь російських спецслужб.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?