Sea Breeze-2019 за участі НАТО: у мережі показали фото есмінця, що прямує до України
Категорія
Україна
Дата публікації

Sea Breeze-2019 за участі НАТО: у мережі показали фото есмінця, що прямує до України

Sea Breeze-2019 за участі НАТО: у мережі показали фото есмінця, що прямує до України
Джерело:  online.ua

У морських навчаннях Sea Breeze, які щороку проводяться в територіальних водах України за участю підрозділів та кораблів країн НАТО, візьме участь корабель Королівського військово-морського флоту Великої Британії – есмінець HMS Duncan. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку «Армія Inform».

Корабель такого роду бере участь у військових навчаннях Sea Breeze вперше.

«Вперше в історії міжнародних навчань Sea Breeze в них візьме участь корабель Королівського ВМФ Великої Британії», – пишуть автори публікації.

Точний час прибуття судна в Україну поки не оголошується. Відомо лише, що корабель прибуде до українських берегів ближче до початку активної фази навчань Sea Breeze-2019.

HMS Duncan був прийнятий до складу ВМФ Великої Британії відносно недавно – у 2013 році. Він має довжину 152 метри та осадку 7,4 метри. HMS Duncan є флагманом Постійного угруповання британського флоту в акваторії Середземного та Чорного морів. Його основним озброєнням є протикорабельна ракетна система «Гарпун».

У 2015 році HMS Duncan приймав участь у операції по нанесенню ударів НАТО по позиціях «Ісламської держави» у Сирії та Іраку.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому у США показали відео інциденту з російським есмінцем у Філіппінському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?