«Семеро легіонерів витримали оборону проти 60-ти орків» — командир “Кенобі” про мотивацію бійців Інтернаціонального легіону
Категорія
Україна
Дата публікації

«Семеро легіонерів витримали оборону проти 60-ти орків» — командир “Кенобі” про мотивацію бійців Інтернаціонального легіону

Кенобі
Джерело:  online.ua

Учасники проєкту “Український свідок”, який публікує хроніки українського спротиву російському окупанту, в рамках проведення інтерв'ю на Бахмутському напрямку поспілкувалися із заступником командира 1-го піхотного батальйону Інтернаціонального легіону Яном із позивним «Кенобі».

Іноземці з різних країн воюють за Україну – Кенобі

Журналістка розпитала “Кенобі” – одного з командирів підрозділу – про те, як влаштований Інтернаціональний легіон, чому іноземці зі всього світу лишають мирне життя вдома та їдуть воювати в Україну, аби протистояти російській навалі.

З відео ви зможете дізнатися, які країни представлені у Легіоні та яку роль у ньому виконують українці.

Іноземці постійно прибувають, наплив їх безперервний… Є такі люди, які продають все, що в них є, аби поїхати в Україну, – каже “Кенобі”.

Командир батальону Інтернаціонального легіону повідомив про мужність та професіоналізм своїх бійців.

Достатньо є знакових для нас осіб, які виконували бойові завдання на найвищому рівні, – додає він.

«Кенобі» також розказав подробиці участі у боях за Київщину та як отримав поранення під час оборони Гостомеля.

Фільм про Інтернаціональний легіон ЗСУ

Online.UA за сприяння ГУР МО України створила документальний проєкт "Інтернаціональний Легіон. Воля без кордонів", у якій зібрані вражаючі історії іноземців, які воюють у складі Збройних сил України проти армії РФ від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Іноземні легіонери дають відсіч московській армії разом з військовослужбовцями ЗСУ. Хто ці гідні люди? Яка їхня мотивація? Як вони воюють і що відчувають? Про все це у фільмі «Інтернаціональний легіон. Воля без кордонів».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?