Сенцов не зміг купити одяг через натовп охочих з ним сфотографуватися у центрі Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Сенцов не зміг купити одяг через натовп охочих з ним сфотографуватися у центрі Києва

Сенцов не зміг купити одяг через натовп охочих з ним сфотографуватися у центрі Києва
Джерело:  online.ua

Після повернення в Україну колишній політв’язень Кремля Олег Сенцов зіткнувся з несподіваною проблемою. Багато людей не тільки впізнають його на вулицях Києва, але й хочуть сфотографуватися разом з ним. Кілька днів тому через подібний випадок Олег був змушений відмовитись від покупки одягу в одному зі столичних магазинів.

Як повідомляє ONLINE.UA, за одягом колишній політв'язень відправився в магазин на Хрещатику, але вже через кілька хвилин персонал магазину, гості та перехожі почали просили його про спільне фото. Звісно, Олег не зміг нікому відмовити, тому шопінг не вдався.

Варто відзначити, що адміністрація магазину, куди прийшов Сенцов за покупками, розповіла, що в минулому році в цей же час на їхньому банері було розміщено його фото. А вже цього року персонал зміг зустрітися з ним особисто.

«Команда «Всі. Свої Магазин» – щаслива. Олег прийшов до нас, щоб назавжди зняти тюремний одяг і купити новий. Український. Для вільних людей. Але через безліч прохань від персоналу магазину, наших гостей та просто перехожих сфотографуватися разом так нічого і не встиг вибрати. Пане Олеже, Всі. Свої чекають на Вас! Підберемо найкраще! Слава Україні!», – йдеться у повідомленні магазину на Facebook.

Нагадаємо, що на своїй першій прес-конференції Сенцов окреслив сценарій завершення війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?