Сенцов поділився своїми враженнями про сучасну Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Сенцов поділився своїми враженнями про сучасну Україну

Сенцов поділився своїми враженнями про сучасну Україну
Джерело:  online.ua

Колишній політв’янень Кремля – український режисер Олег Сенцов повідомив, що за останні 5 років в Україні відбулось не так багато змін, як він очікував. Також він негативно оцінив те, що «всі воюють з усіма». Про це Сенцов написав сьогодні на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

«Минув тиждень із моменту мого звільнення. Мені, як людині, яка прибула на машині часу з 2014-го року, було цікаво подивитися, які зміни відбулися в країні і в людях. Тиждень, звісно ж, короткий термін, але я встиг багато де побувати і багато з ким поспілкуватися.

Попередніх висновків поки два: Змін за 5 років не так уже й багато, як я очікував. Усі воюють з усіма.

Це все дуже засмучує. Як можна ворогувати один із одним, якщо у нас є Путін? Але надій на краще я все одно не втрачаю».

Як відомо, на свободі Олег Сенцов опинився 7 вересня цього року в результаті обміну полоненими між Росією та Україною. У російській в’язниці Сенцов пробув понад 5 років за сфабрикованою справою про підготовку теракту. Усього українець був засуджений на 20 років тюрми.

Нагадаємо, що кілька днів тому Олег Сенцов не зміг купити одяг у центрі Києва. Багато людей не тільки впізнають його на вулицях, але й хочуть сфотографуватися разом з ним. Через подібний випадок Олег був змушений відмовитись від покупки одягу в одному зі столичних магазинів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?